Gülşehir Devlet Hastanesinde TURKOVAC Aşısı Uygulanmaya Başlandı
25 Mart 2022

Acil kullanım onayı alan  TURKOVAC Covid-19 aşısı  Gülşehir Devlet Hastanesinde de uygulamaya başlandı.

Yerli Covid-19  TURKOVAC aşısı ilçemizde hafta içi  mesai saatleri  içerisinde hastanemizde aşı polikliniğimizde yapılmaya başlanmıştır. Yerli ve milli aşımız TURKOVAC aşısı olmak için MHRS den randevu alarak randevu saatinde aşı polikliniklerimize gelerek vatandaşlarımız aşılarını yaptırabilirler.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Nimet GÖK ;  “Pandemi ile mücadelede en etkili silahımız olan aşılarımızı olmaya davet etti. Turkovac inaktif aşı türü olup geleneksel ve yaygın olarak kullanılan iyi bilinen bir aşı türüdür. Milli aşımızı olmak için bekleyen tüm halkımızı randevularını alarak aşılarını olmak için Gülşehir Devlet Hastanesi Aşı polikliniğine bekliyoruz.” dedi.